zaterdag 29 september 2007

Here we are now, entertain us!

Hisashiburi! (Tis een tijd geleden!)

Ben de afgelopen twee weken lekker in de weer geweest met mijn lessen. Ook de Japanse taallessen zijn nu begonnen. Heb in de ochtend Japans en in de middag mijn andere vakken. Dus ik hoef me niet te vervelen hier!

Ook worden er allerlei leuke activiteiten geadviseerd door allerlei mensen. Zo ben ik vorige week met een groep internationale studenten op uitnodiging bij een Japans meisje thuis geweest. Lekker Japans gekookt! Er waren ook een aantal vrienden van haar bij, dus ik heb zelfs mn Japans goed kunnen oefenen!

Gisteravond zijn we naar karaoke geweest. Is altijd weer supergrappig! Vooral nummers als 'Smells like teen spirit' worden enthousiast door iedereen mee gezongen. Heb als gevolg daarvan nu ook ongeveer geen stem meer!

Van de week hebben ik en de twee andere Nederlandse meisjes ook geluncht met twee Japanse studenten hier die vorig jaar en het jaar daarvoor op uitwisseling naar Utrecht zijn geweest. Was erg leuk om met hun te praten over hoe lekker de pannekoeken in Rijnouwen zijn! (Was erg verrast dat ze dat kenden haha!) Mis het aan de andere kant ook wel hoor, als we er zo over praten. Maar de Japanse meisjes ook, dus er zijn voorzichtige ideeen geopperd dat ze volgend jaar een keer op bezoek komen in Utrecht.

Al met al is het al erg gewend hier en gaat het allemaal goed zijn gangetje. In NL ook alles ok?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

*zwaai zwaai!*

hier in Nederland ook alles goed hoor :D Zeker als het FoC optreden op 1 november doorgaat! Oman, here we come! :D

Liefsch,
Sistah

PS.me wants more pictures! ;D

Marieke zei

Het gaat wel hier. xD Ik heb m'n eerste schilderijtje gemaakt. Yeey. M'n opa is een beetje ziek. Maar ja.
Blij te horen dat je helemaal aan 't settelen bent. <3